Site pictogram OV Nieuws GD

Bezoekers OV Nieuws uit Groningen tevreden over informatievoorziening

De bezoekers van OV Nieuws uit Groningen zijn tevreden over de informatievoorziening die zij krijgen via OV Nieuws uit Groningen. Dit is gebleken uit de enquete die OV Nieuws uit Groningen onder haar bezoekers heeft gehouden.

Maar liefst 43% van de stemmers geeft het oordeel ‘goed’ aan de informatievoorziening op OV Nieuws uit Groningen. 29% van de stemmers vindt de informatievoorziening zelfs ‘zeer goed’. De overige 29% procent is ‘neutraal’.

Op het gebied van stremmingsinformatie scoort OV Nieuws uit Groningen ook goed onder haar bezoekers. Nogmaals 43% van de stemmers geeft het oordeel ‘goed’ aan de stremmingsinformatie.

Deelnemers aan de enquete hebben ook aangegeven graag het lijnennet van de streekdienst in Groningen op OV Nieuws uit Groningen, in navolging van het lijnennet van de stadsdienst in Groningen. Alle deelnemers aan de enquete wil graag een onderdeel ‘Lijnennet Streek’ op de site zien verschijnen, en daarom kunnen wij bij deze onze bezoekers vertellen: OV Nieuws uit Groningen zal haar best doen om voor de jaarwisseling een onderdeel ‘Lijnennet Streek’ op de site te hebben staan.

Klik hier om alle resultaten van de enquete te bekijken

Mobiele versie afsluiten