De redactie van OV Nieuws uit Groningen heeft besloten de stekker uit de OV Nieuws uit Groningen Maandkrant te trekken.

Sinds mei van dit jaar bracht OV Nieuws uit Groningen de digitale krant uit met daarin een overzicht van het openbaar vervoer-nieuws uit Groningen van de maand ervoor. In september verscheen de krant niet vanwege de vakantiemaanden ervoor (juli en augustus). Uit onderzoek is gebleken dat de Maandkrant niet gemist werd deze maand. Vanwege het feit dat de berichten uit de Maandkrant ook op deze website te lezen zijn, hebben wij besloten niet langer de Maandkrant te maken.

OV Nieuws uit Groningen blijft u natuurlijk wel voorzien van het laatste nieuws rondom het Groninger openbaar vervoer, gecombineerd met OV-info en stremmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *