De informatievoorziening in station Groningen moet beter. Dat stelt het CDA in de Tweede Kamer.

Mensen moeten buiten de bushaltes aflopen om te kijken waar hun bus stopt en hoe laat de bus vertrekt. Het CDA wil dat reizigers op een informatiepaneel in de stationshal kunnen kijken hoe laat de eerstvolgende bussen en treinen vertrekken.

Volgens het CDA is het op veel meer stations slecht gesteld met de informatievoorziening, maar aangezien Groningen een knooppunt is, moet dit station als eerste worden aangepakt. Minister Eurlings van Verkeer heeft inmiddels laten weten dat hij iets aan het probleem wil doen.

2 gedachte over “Station Groningen moet betere informatievoorziening krijgen”
  1. Doet hij ook wel, het station moet sowieso aangepakt worden, als die regiotram gaat rijden en Nieuweschans-Groningen doorgaat rijden naar Delfzijl en Veendam door naar roodeschool dan moeten de treinen een peron opgeschoven worden, boven het station zijn dan weer extra voetgangersbruggen nodig, maar tunnels zijn ook mogelijk. Ik mis zo’n groot bord met vertrektijden in de centralehal/plaats van het station. Verder hangt er 1 digitaal infobord, andere grote stations hebben er veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *