Veendam heeft geen problemen met treinstation Meeden/ 1 minuut leestijd

Burgemeester Ab Meijerman van de gemeente Veendam zegt geen problemen te hebben met de aanleg van een treinstation nabij Duurkenakker op de toekomstige lijn Groningen – Veendam.

Wethouder Markus Ploeger van Menterwolde heeft dit deze week verteld aan de gemeenteraad na vragen hierover van GroenLinks. Op 30 augustus tekenden Arriva, ProRail, de provincie Groningen en de gemeente Veendam een intentieverklaring om weer personenvervoer tussen Groningen en Veendam uit te voeren. Menterwolde wou ook graag bij deze partijen aansluiten. ”Maar daar had gedeputeerde Bleker moeite mee, omdat deze partijen al ver in het traject zaten. Anders moest alles worden overgedaan. Om praktische redenen konden wij niet bij ze aansluiten”, aldus Ploeger tegenover het Dagblad van het Noorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *