In het aankomende weekend worden op het TT-circuit van Assen weer de jaarlijkse WK Superbike georganiseerd. Duizenden bezoekers komen hier op af, onder andere per trein. Speciaal voor die laatste groep bezoekers zet Qbuzz samen met het OV-bureau speciale pendelbussen tussen het station van Assen en het TT-circuit in.

Op zaterdag rijden er pendelbussen tussen 9 en 12 uur en tussen 16 en 19 uur. Op zondag zal dit tussen 8 en 18 uur zijn. In de bus kan gereisd worden met OV-chipkaart. Daarnaast is er een speciaal evenementenkaartje te koop welke recht geeft op een retourrit tussen station en circuit. Dit kaartje kost vijf euro en is verkrijgbaar bij de buschauffeur. Kinderen tot en met 11 jaar rijden gratis mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *