Het kioskgebouw op het OV-knooppunt bij Gieten is een aantal weken geleden geopend. Het gebouw, dat de naam OV-Knoop Gieten draagt, zorgt voor een aanspreekpunt en wachtgelegenheid op de P+R-gelegenheid naast de rotonde in de N33 en N34.

In het gebouwtje is naast een kleine snackkiosk ook een klein VVV-punt en ServicePUNT ingericht. Daarnaast is er ook een toiletvoorziening aanwezig. De snackkiosk verkoopt naast snacks en drinken bijvoorbeeld ook boeketten, kranten en tijdschriften. Daarmee is de OV-Knoop door de ligging langs de autowegen ook geschikt voor automobilisten om een tussenstop of sanitaire stop te maken.

Het gebouw is iedere dag geopend van 7:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *