Het jaar 2012 is bijna ten einde en dat wordt zoals ieder jaar traditioneel gevierd tijdens oudejaarsavond. En dat betekent ook dat, zoals ieder jaar, de dienstregeling van het openbaar vervoer eerder op de avond eindigt.

Zowel de bussen van Qbuzz en Arriva Touring als de treinen van de NS en Arriva rijden hun laatste ritten op oudejaarsavond omstreeks 20:00 uur.  Op nieuwjaarsdag zal het openbaar vervoer volgens de zondagsdienstregeling rijden. De streekbussen en treinen pakken de dienstregeling vanaf de eerste rit weer op. De stadsbussen in Groningen zullen omstreeks 10:00 uur nieuwjaarsochtend weer gaan rijden.

Ook de redactie van OV Nieuws uit Groningen wenst haar lezers een goed en gelukkig 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *