Het kortingsproduct dat Qbuzz en het OV-bureau afgelopen zomer bij wijze van proef hebben ingevoerd in Groningen en Drenthe blijft bestaan.

In andere regio’s bestonden al langer soortgelijke kortingsproducten voor de OV-chipkaart, die het reizen met de kaart voor frequentie reizigers flink goedkoper kan maken. Na het aanschaffen van het product (voor vier euro per maand) kan de reiziger de hele maand tijdens de daluren reizen tegen veertig procent korting in de bussen in Groningen en Drenthe. Dit product is te koop in de webshop van Qbuzz. Na aanschaf kan het product bij een ophaalautomaat voor de OV-chipkaart afgehaald worden.

Naast de aankondiging over het kortingsproduct heeft het OV-bureau bekend gemaakt dat de overige prijzen volgend jaar gelijk zullen blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *