Foto: Fietsersbond Assen

De gemeente Midden-Drenthe gaat binnenkort de fietswrakken op het station in Beilen verwijderen. De verwaarloosde fietsen zijn al een tijdje een doorn in het oog van menig treinreiziger.

De gemeente gaat de fietsen die zij weg wil gaan halen markeren. Eigenaren krijgen dan nog een week de tijd om de fiets weg te halen. Doen zij dit niet, dan worden de fietsen afgevoerd naar de milieustraat. Daar kunnen de fietsen nog twee weken tegen betaling worden opgehaald. Daarna zullen ze worden vernietigd.

De fietswrakken zorgen er in Beilen voor dat veel reizigers hun fiets niet bij het station kunnen stallen. Veel van de wrakken verkeren in dusdanige staat dat het eigenlijk niet meer mogelijk is om er nog op te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *