Extra bussen tijdens Gouden Pijl Emmen/ 1 minuut leestijd

Tijdens de Gouden Pijl in Emmen op zondag 5 augustus rijden alle stadslijnen in Emmen, evenals Q-link 12 tussen Emmen en Klazienaveen, twee keer per uur.

De Gouden Pijl is een wielercriterium waar ieder jaar een aantal bekende wielrenners acte de présence geven. De wedstrijd wordt dit jaar korter na afloop van de Tour de France gehouden dan voorheen. Deelnemers voor de editie van dit jaar zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt, maar wel is duidelijk dat de profdames om 15:00 uur starten den profheren om 18:00 uur. Om het criterium heen vinden diverse randactiviteiten plaats, met daarbij veel live muziek.

Qbuzz rijdt vanaf 11:00 uur ‘s ochtends ieder half uur op de lijnen 1, 2, 3, 4 en 12. Op alle routes vertrekt de laatste bus rond middernacht vanaf het station. Alle vertrektijden staan in de reisplanner op de website van Qbuzz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *