De politie is op zoek naar de man die een buschauffeur op woensdagochtend 13 maart een kopstoot gaf.

Dat gebeurde die dag tussen 9:30 en 10:10 uur in lijn 15 bij de bushalte Zernike Noord in Groningen. De passagier liep, nadat de bus de halte had verlaten, naar de chauffeur en eiste dat hij de bus stopte. De chauffeur gaf aan dat hij bijna bij de volgende halte was en daar uit kon stappen. Toen de bus bij de volgende halte stopte gaf de man de chauffeur een kopstoot. toen de chauffeur zich wilde verweren werd hij ook geslagen. Nadat de man door medepassagiers werd aangesproken op zijn gedrag, verliet hij de bus.

De bewakingscamera in de bus heeft de mishandeling vastgelegd. De politie heeft onherkenbare beelden van de verdachte gepubliceerd, omdat de politie zijn identiteit nog niet heeft kunnen achterhalen. Als zijn identiteit binnen twee weken nog niet bekend is, of de verdachte zich niet heeft gemeld, dan worden de volledige beelden herkenbaar gepubliceerd.

De politie mensen die weten waar de man verblijft of wie het is zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

https://youtu.be/Vy-z4sRNu9Y

[mappress mapid=”174″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *