Foto: Twitter/Jorne Bonte

Komende zaterdag vindt het Secret Forest Festival in Stadskanaal plaats. Er rijden extra bussen naar het festivalterrein.

De speciale lijn 1 rijdt tussen het busstation van Stadskanaal en de ingang van het festivalterrein bij het Pagecentrum. De lijn sluit op het busstation onder meer aan op lijnen van- en naar Emmen en Groningen. Tussen 15:05 en 19:25 uur wordt er richting het festivalterrein gereden, tussen 22:45 en 1:55 uur terug.

Vanaf het festival rijden er ‘s avonds laat directe bussen de regio in. Om 1:42 uur vertrekt een directe bus naar Hoogezand, via Veendam. Daarna vertrekt om 1:48 uur een bus naar Emmen via Musselkanaal en Ter Apel en om 1:55 uur een bus naar Assen via Gasselte, Gieten en Rolde. Al deze ritten rijden ook via het busstation in Stadskanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *