Tijdens de kerstvakantie van 21 december tot en met 1 januari rijdt Qbuzz een afwijkende dienstregeling ten opzichte van andere jaren. Er wordt deze keer gekozen voor de zomervakantiedienstregeling.

Dit betekent dat er minder bussen rijden dan tijdens de kleine vakantiedienstregeling. Daarnaast wordt een extra aanpassing gedaan op lijn 65. Deze rijdt tijdens de kerstvakantie, net als afgelopen zomer met een knip. Dat betekent dat overstappen in Winsum naar een andere bus noodzakelijk is. Deze aanpassing komt doordat in de zomervakantiedienstregeling van dit jaar rekening werd gehouden met de herinrichting van de N361. Qbuzz werkt tijdens de kerstvakantie met dezelfde werkroosters.

Tijdens de kerstvakantie worden in de bushaltes de vertrektijden al aangepast op de nieuwe dienstregeling van 2021. Daarom adviseert de vervoerder vooraf de reisplanner te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *