Foto: Binary Koala/Flickr CC BY-SA 2.0

De politie heeft maandag een 31-jarige man uit Assen aangehouden. Hij bedreigde een conductrice in de trein tussen Vlissingen en Amsterdam met een hakmes.

Medereizigers zagen hoe de man in de trein tegen voorwerpen sloeg en schopte en schakelden de veiligheidsdienst van de NS in. Toen de conductrice polshoogte kwam nemen sloeg de man met het mes om zich heen en bedreigde hij haar. De medereizigers waren toen al met hulp van de conductrice verplaatst naar een andere coupé.

Op station Heemstede-Aerdenhout wachtte de politie de trein op. De man zette het op een lopen, maar kon later worden aangehouden. Hij verzette zich bij zijn arrestatie. Meerdere mensen hebben volgens de politie aangifte gedaan van bedreiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *