Foto: Binary Koala/Flickr CC BY-SA 2.0

De chauffeur van een bus van Qbuzz heeft dinsdagavond aan de Prinsesseweg in Groningen schade gemaakt aan een geparkeerde auto terwijl er verderop de weg politieonderzoek plaatsvond.

De politie was ter plaatse in de straat nadat een automobilist vijftien auto’s heeft beschadigd. Die maakte zich daarna uit de voeten. De politie deed onderzoek naar de toedracht van de botsingen en zette de straat daarom deels af.

De chauffeur van de lijnbus besloot dat niet af te wachten en achteruit te rijden om zijn weg te kunnen vervolgen. Bij het keren raakte de chauffeur een geparkeerde auto. Daarbij sneuvelde de spiegel en ontstond er schade aan de linkerzijde van de auto. De bus mankeerde niets.

De politie zoekt overigens naar getuigen van de botsingen van de automobilist. Die rende na het veroorzaken van de schade weg richting Paddepoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *