Een aantal extra busritten tijdens de TT in Assen zal mogelijk niet rijden. Vervoerder Qbuzz waarschuwt voor een hoog ziekteverzuim.

Behalve de speciale lijn 2 tussen de campings in Witten en het centrum van Assen (Drenthe Tours) worden alle extra ritten gereden door Qbuzz. Er staan een hoop van zulke ritten gepland, maar ziekte onder chauffeurs kan dus roet in het eten gooien.

Volgens de vervoerder is het ziekteverzuim zo hoog dat er mogelijk een aantal ritten niet kunnen worden gereden. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan communiceert Qbuzz dit via haar reisplanner, waarin de betreffende rit dan wordt geschrapt. De vervoerder adviseert reizigers dan ook om kort voor vertrek de reisplanner te gebruiken om er zeker van te zijn of een rit rijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *