Lijn 27 blijft in Noordscheschut/ 1 minuut leestijd

Noordscheschut houdt haar bus. Lijn 27 blijft in de nieuwe dienstregeling door het dorp rijden omdat de gemeente Hoogeveen op zoek is naar een oplossing voor de hoge drempels op de busroute.

Die hoge drempels waren voor het OV-bureau Groningen Drenthe reden om voor de nieuwe dienstregeling te overwegen de route om te leggen. Het OV-bureau had als eis dat er een oplossing zou zijn voor 1 december. Die komt er niet, maar er komt wel een onderzoek naar het zicht en de veiligheid op de Coevorderstraatweg.

Er ligt nu een schets waarin twee drempels worden verwijderd. Het verwijderen van alle drempels heeft niet de voorkeur van zowel gemeente als bewoners uit vrees voor een racebaan. Halverwege december wordt er verder gepraat over de route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *