Foto: Binary Koala/Flickr CC BY-SA 2.0

Een Qbuzz-chauffeur is dinsdagochtend tijdens zijn werk mishandeld door een jonge man in zijn bus. De chauffeur raakte gewond aan zijn gezicht.

Rond 7:00 uur stapte de jonge man in de bus op het station in Emmen. Hij wilde een buskaartje betalen met contant geld, wat niet meer kan in de bus. Daarop bood een andere reiziger de jongen aan het kaartje voor hem te pinnen. Hij maakte gebruik van dit aanbod en betaalde zijn medereiziger terug.

Daarmee was de lucht nog niet geklaard, want de jonge man bleef zich vervelend gedragen. De buschauffeur kreeg uiteindelijk een klap in zijn gezicht, die ervoor zorgde dat zijn bril van zijn gezicht afvloog.

Er is aangifte gedaan bij de politie van het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *