Van donderdag tot en met zaterdag vindt het Holland International Blues Festival in Grolloo plaats. Hiervoor rijden extra bussen op lijn 21 door Grolloo.

Op donderdag rijdt de lijn vanaf 13:00 uur twee keer per uur tussen Assen en Grolloo en dat is in de avond van 21:00 tot 1:00 uur ook het geval. Daarnaast rijden na afloop van de avond extra ritten van Grolloo naar Emmen.

Op de vrijdag en zaterdag rijdt de bus drie keer per uur tussen Assen en Grolloo, en in de avond tot 1:00 uur ook weer drie keer per uur terug. Tussen Emmen en Grolloo wordt ieder uur gereden met enkele extra ritten rond middernacht en tussen Grolloo en Schoonloo rijdt lijn 21 twee tot drie keer per uur.

De bussen zijn toegankelijk met de reguliere vervoersbewijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *