Pendelbussen tijdens Truckstar en Rizla Racing Day Assen/ 1 minuut leestijd

Mensen uit Groningen kunnen met het openbaar vervoer zeer gemakkelijk op het Truckstar Festival en de Rizla Racing Day op het TT-circuit van Assen komen. Arriva zet tijdens deze festivals, die worden gehouden op 4, 5 en 12 augustus, pendelbussen naar het TT-circuit in.

Truckstar Festival
Tijdens het Truckstar Festival op 4 en 5 augustus vertrekken er pendelbussen vanaf het NS Station van Assen. Op zaterdag rijden er pendelbussen tussen 8:45 en 23:45. Op zondag rijden er pendelbussen tussen 8:45 en 19:00. Reizigers kunnen een retourkaartje kopen bij de chauffeur voor 3 euro.

Bekijk hier de dienstregeling van de pendelbussen

Rizla Racing Day
Op zondag 12 augustus wordt de Rizla Racing Day gehouden op het TT-circuit in Assen. Op deze dag rijden er pendelbussen van Arriva tussen het NS Station en halte De Boskamp nabij het TT-circuit. De bussen rijden als volgt:

– Van 9:30 tot 11:30 elke 10 minuten
– Van 11:30 tot 16:00 elke 20 minuten
– Van 16:00 tot 19:00 elke 10 minuten

Op deze dag is er bij de chauffeur een retourkaartje te koop voor 5 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *