Rondom het muziekevenement Masters of Hardcore op zaterdagnacht 7 november laat het OV-bureau Groningen Drenthe extra pendelbussen rijden, onder andere vanaf het evenement rechtstreeks naar Groningen.

Zaterdagavond van 21:00 uur t/m 1:50 uur rijden er speciale pendelbussen vanaf het station van Assen naar de TT-Hall. Een retourkaartje voor de pendelbus kost vijf euro en is bij het speciale verkooppunt op station Assen verkrijgbaar. Tot 2:00 uur gaan er bussen terug vanaf de TT-Hall naar het station en van 6:30 uur tot 7:55 uur op zondagmorgen rijden er elke vijf minuten pendelbussen naar station Assen. Omdat de eerste trein naar Groningen pas om 8:30 uur vanaf station Assen vertrekt, rijden er tussen 5:00 uur en 7:30 uur speciale pendelbussen rechtstreeks vanaf de TT-Hall naar het Centraal Station in Groningen. Het pendelbuskaartje is ook op deze lijn geldig.

De dienstregeling van de pendelbussen is te vinden op de website van het OV-bureau, www.ovbgd.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *