In verband met werkzaamheden in het kader van de ontwikkeling en bouw van de nieuwe woonwijk “De Oostergast” in het dorp Zuidhorn wordt van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september ter hoogte van het Wilhelminapark een 60 meter brede fiets- en voetgangerstunnel onder het spoor aangelegd.

Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen tussen Groningen en Zuidhorn. Tussen Zuidhorn en Leeuwarden rijden de treinen volgens een gewijzigde dienstregeling. De dienstregeling van de bussen en de treinen vindt u hier.

Daarnaast is er een folder beschikbaar bij:
-Arrivastore Groningen
-Arrivastore Leeuwarden
-Treinstation Sneek

De extra reistijd Groningen – Leeuwarden en retour bedraagt door de businzet tussen Gronigen en Zuidhorn een kwartier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *