CDA en de ChristenUnie in de Tweede Kamer willen haast maken met de realisering van een spoorlijn tussen Groningen en Bremen.

De partijen schrijven in de Initiatiefnota Grenzeloos Genoeg(en) dat de regionale treinverbindingen tussen Nederland en Duitsland moeten worden aangepakt. Er moet onder andere sneller en comfortabeler kunnen worden gereisd. Ook vinden de partijen dat de kaartverkoop voor internationaal treinvervoer beter aangepakt moet worden.

2 gedachte over “Tweede Kamer wil snel spoorlijn Groningen – Bremen”
  1. Als dat gebeurt, krijgt Schiphol pas goed concurrentie van vlieghaven Bremen, gister pontificaal met een dubbeldekbus aanwezig op de KEI-markt voor aanstaande eerstejaars studenten, op de Vismarkt in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *