Op dinsdag 16 oktober a.s. vindt in Zuidlaren de traditionele Zuidlaardermarkt plaats. Daardoor is er in Zuidlaren geen doorgaand busverkeer mogelijk. Toch is de Zuidlaardermarkt prima per bus beriekbaar, ook vanuit Groningen.

Tot 18:00 uur geldt de volgende bereikbaarheid:

  • Vanaf station Groningen kunt u gebruikmaken van lijn 59 of Qliners 300, 302 en 318. U kunt dan uitstappen bij halte Westlaren. Vanaf hier rijdt er elk kwartier een pendelbus naar Zuidlaren.
  • Vanuit de richting Emmen en Borger (Qliner 300), Stadskanaal (Qliner 302) en Gieten (Qliners 300 en 302 en lijn 59) kunt u ook uitstappen bij de halte Westlaren aan de N34. Vanaf hier rijdt er elk kwartier een pendelbus naar Zuidlaren.
  • Vanuit de richting Assen kunt u elk half uur gebruik maken van lijn 58.
  • Op lijntaxi 44 (Harkstede – Hoogezand – Zuidlaren – Vries v.v.) wordt een aangepaste route gereden. Verder rijdt er tot 18:00 uur een grote bus op deze lijn.
  • Op Buurtbus De Hunze wordt een aparte dienstregeling gevoerd. Zie de website van Buurtbus De Hunze.

Bij Westlaren zijn medewerkers van Arriva aanwezig om u te informeren over het openbaar vervoer en mensen die slecht ter been zijn te helpen met in- en uitstappen. Deze mensen zijn ook in Zuidlren aanwezig.

Vanuit Groningen en Assen kunt u vanaf 9 uur ‘s ochtends met een 3-Eurokaartje naar Zuidlaren reizen. Vanaf Emmen kunt u vanaf 9 uur ‘s ochtends met een 5-Eurokaartje naar Zuidlaren reizen. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om met een 1-Eurokaartje op de pendelbus tussen Westlaren en Zuidlaren mee te reizen.

Een gedachte over “Openbaar vervoer tijdens de Zuidlaardermarkt”
  1. hallo, ik heb een vraagje wij willen graag 20 oktober met de bus naar zuidlaren vanuit bareveld, welke bus moeten we dan nemen en hoelang zitten we dan in de bus,, en om hoelaat kunnen we die bus nemen het liefste s’avond tussen 21.00 en 23.00 ik hoop dat ik er meer over hoor.

    met vriendelijk groet,
    sarina luppes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *