De organisatie van de Zuidlaardermarkt en gemeente Tynaarlo zorgen in samenwerking met Qbuzz en het OV-bureau Groningen Drenthe tijdens de festiviteiten in Zuidlaren voor extra busvervoer.

Maandagavond rijdt er ieder uur een bus op Qliner 318. Tijdens de nachttrein rijdt de lijn door als nachtlijn 418. Op lijn 44 rijden van maandagavond 22:00 uur tot en met dinsdagavond 19:00 uur grote bussen in plaats van de gebruikelijke taxibusjes. De ritten speciaal voor de Zuidlaardermarkt rijden door naar het station in Assen. Tenslotte rijdt er van maandag 22:00 uur tot en met dinsdag 18:00 uur een speciale lijn tussen Veendam en Zuidlaren, lijn 48. In de nacht rijdt deze lijn met nummer 448.

Op alle lijnen zijn de normale vervoersbewijzen geldig en te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *