Ook dit jaar rijden er weer extra bussen naar Zuidlaren tijdens de Nacht van Zuidlaren en de Zuidlaardermarkt.

De hele nacht door rijden er extra bussen op lijn 44, 58 en 318. Deze bussen rijden hun normale route, maar niet volledig. Lijn 44 rijdt tussen Vries en Hoogezand, lijn 58 tussen Assen en Zuidlaren en Qliner 318 tussen Groningen en Gieten, via Annen en Zuidlaren. Op de nachtbussen zijn tussen 0:00 uur en 6:00 uur enkel Eurokaartjes geldig. Deze zijn verkrijgbaar bij de chauffeur en zijn geldig voor een enkele reis.

Op de dag van de Zuidlaardermarkt rijdt er een tijdelijke, extra lijn vanuit Veendam naar Zuidlaren, lijn 18. Daarnaast rijden lijn 44, 58, 59, 302 en 318 naar Zuidlaren. Op deze lijnen zijn voor de gelegenheid de hele dag (dus ook voor 9:00 uur) Eurokaartjes te koop. De meeste bussen (behalve lijn 18, lijn 44 vanuit Hoogezand en buurtbus 93) stoppen bij de N34 bij de afslag Westlaren. Vanaf hier rijden pendelbussen naar de Zuidlaardermarkt. Deze vertrekken elk kwartier.

Speciaal wegens de verwachte drukte wordt lijn 44 tussen Hoogezand en Vries (via Zuidlaren) gereden met grote bussen.

 

Raadpleeg voor de volledig dienstregeling van de nachtbussen deze link. Kijk voor de dienstregeling tijdens de Zuidlaardermarkt hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *