De Nederlandse Spoorwegen maakten maandagochtend melding van een kapotte spoorbrug op het traject Groningen – Groningen Noord op hun site. Daarbij ging iets niet helemaal goed.

De brug over het Reitdiep was defect. De treinen vanuit Delfzijl en Roodeschool konden niet verder rijden dan naar Groningen Noord. Arriva zette bussen in tussen beide stations. Nadat de NS de verstoring op haar site plaatste gaf de actuele spoorkaart van Nederland echter aan dat niet alleen al het treinvervoer naar Delfzijl en Roodeschool gestremd was, maar ook dat tussen Groningen en Zwolle, Zwolle en Nijmegen en Nijmegen en Heerlen. Hier was echter niets aan de hand.

ProRail heeft het echte euvel maandagochtend rond 11:00 uur verholpen. Hoe de site van de NS zo in de war kon raken is niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *