Naam fotograaf: Willemien Mensinga
Naam foto: Geen naam
Plaats en datum foto: Hoofdstation Groningen op 17-11-2009
Bus eigendom van maatschappij: Arriva
Wagenparknummer: 71xx

Juryoordeel: In deze foto kloppen alle kleuren precies, alle kleuren op de achtergrond (het stationsgebouw en Stadsbalkon) komen zacht over op de foto, en de blauwe kleur van de Qliner knalt erin, waardoor het duidelijk wordt dat het om een bus gaat die aankomt op Station Groningen, mede verduidelijkt door het Peerd van Ome Loeks en de gevelaanduiding op het stationsgebouw. Allerlei bekend Groninger elementen zijn in deze foto verwerkt, waardoor het met recht een Busfoto van het Jaar voor OV Nieuws uit Groningen zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *