Qbuzz komt haar reizigers niet tegemoet voor de uitval van ritten door de sneeuwval. Dit meldt RTV Noord.

Door het winterse weerbeeld konden de bussen niet meer veilig rijden. Daardoor werd op sommige dagen het busvervoer in Groningen en Drenthe volledig gestaakt. Qbuzz heeft besloten reizigers niet te compenseren omdat er sprake was van overmacht.

Arriva en NS komen hun treinreizigers wel tegemoet. Bij Arriva mogen abonnementhouders op 29 december gratis iemand meenemen. Op 30 december mag iedereen in de treinen van Arriva met veertig procent korting reizen. Bij de NS gelden dezelfde data en voorwaarden, en mogen abonnementhouders daarnaast ook op 28 december gratis iemand meenmen en op 31 december mag ook iedereen bij NS met veertig procent korting reizen. Deze extra dagen gelden niet in de treinen van Arriva.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *