Zaterdag en zondag wordt in de provincie Drenthe de jaarlijkse wielrenwedstrijd de Ronde van Drenthe gehouden. De deelnemers zullen diverse Drentse plaatsen aandoen, ook in het Noorden van de provincie. Daardoor kunnen er op vele Drentse buslijnen en op enkele buslijnen door zowel Groningen als Drenthe vertragingen ontstaan.

Buslijnen welke de provincie Groningen bedienen en hinder kunnen ondervinden van de doorkomst van de renners, zijn lijn 10 tussen Winschoten en Assen, lijn 28 tussen Stadskanaal en Assen, lijn 51 tussen Groningen en Assen, lijn 59 tussen Groningen en Emmen en lijn 302 tussen Groningen en Stadskanaal. Lichte vertragingen en alternatieve routes kunnen het gevolg van de Ronde van Drenthe zijn. Onder andere plaatsen als Gieten, Borger, Assen en Vries worden aangedaan tijdens de wielertocht.

Kijk voor meer informatie over de Ronde van Drenthe op www.rondevandrenthe.nl. Meer informatie over de dienstregeling is te vinden op www.qbuzz.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *