Van 17 tot en met 29 mei kunnen de lijnen 59 en 658 vanwege een stremming de Drentse plaatsen Eext en Eexterhalte niet aandoen. Dit betekent dat deze plaatsen in die periode verstoken zijn van busvervoer van en naar kernen als Groningen, Haren, Gieten en Emmen.

Om vooral eindexamenkandidaten van scholen als het Maartenscollege tegemoet te komen en een normale busverbinding naar school te bieden, heeft het OV-bureau Groningen Drenthe aangekondigd in samenwerking met Qbuzz pendelbussen in te zetten van Eext naar Annen, waar reizigers over kunnen stappen op lijn 59 naar Haren/Groningen of Gieten/Emmen of lijn 658 naar Haren/Groningen (de Wijert) of Gieten.

Informatie over de pendelbussen is te verkrijgen via www.qbuzz.nl.

Een gedachte over “Extra bussen voor examenkandidaten lijn 59 en 658”
  1. Tegenwoordig is het al nieuws als Qbuzz eens een keer wel rijdt. In al die jaren dat Arriva reed is het nooit zo’n rommeltje geweest als nu met Qbuzz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *