lijn73

De provincies Gronignen en Drenthe, gemeenten Vlagtwedde en Emmen en het COA hebben besloten meer bussen in te zetten op lijn 73 tussen Emmen en Ter Apel om de grote toestroom aan vluchtelingen goed te kunnen vervoeren.

Eerder deze week besloten Qbuzz en het OV-bureau al een touringcar in te huren voor extra doordeweekse middagritten tussen beide plaatsen, maar dit is nog niet voldoende.

Er is nu besloten iedere dag ieder uur een extra bus tussen Emmen en Ter Apel te laten rijden. De extra ritten starten iedere dag om 12:05 uur in Emmen en rijden door tot 1:20 uur (doordeweeks), 2:05 uur (zaterdagavond) en 0:05 uur (zondagavond). Deze extra ritten gaan direct doorrijden naar de hoofdingang van de aanmeldlocatie in Ter Apel, maar mag ook worden gebruikt door reguliere reizigers.

Naast de extra ritten rijden er versterkingsbussen waar nodig op lijn 73.

[mappress mapid=”8″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *