Foto: Google Streetview

Een 49-jarige buschauffeur van Qbuzz is maandagochtend rond kwart over vijf overvallen in zijn bus.

Bij de kruising tussen de Zuiderweg en Daniel Ruynemanlaan in Hoogkerk vond de overval plaats, toen de man met de bus onderweg was naar de Jan Ensinglaan, om de eerste rit van lijn 8 richting Oosterpark te gaan rijden. De chauffeur werd gedwongen zijn geldbakje af te geven.

Het slachtoffer wist de noodoproep in de bus te activeren en in contact te komen met de verkeersleiding van Qbuzz. Deze alarmeerde de politie, welke snel ter plaatse was. Agenten troffen de chauffeur aan in zijn bus.

De politie is op zoek naar getuigen die tussen vijf uur en half zes maandagochtend iets verdachts in de omgeving van de Zuiderweg en Daniel Ruynemanlaan hebben gezien. Zij worden verzocht te bellen met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *