Twee jongemannen hebben woensdagavond omstreeks 21:55 uur op de Brink in Veendam geprobeerd een 55-jarige buschauffeur te overvallen.

De chauffeur stopte bij de bushalte aan de Brink. Toen hij de deuren opendeed probeerden de jongens hem te beroven. Daarbij werd een scherp voorwerp gebruikt. Doordat de chauffeur de deuren kon sluiten moesten de jongens hun poging staken. Eén van de jongens kwam met zijn arm klem tussen de deuren te zitten. Hij kon zich echter losdrukken. De jongens gingen er vervolgens rennend vandoor, in de richting van het Beneden Westerdiep.

De politie is nu op zoek naar getuigen van het voorval. Volgens enkele al gehoorde getuigen zou het gaan om twee blanke jongens van ongeveer 17 jaar oud. Ze zouden circa 1.75 meter lang zijn. Eén van de verdachten droeg een groene jas met capuchon had blond haar met vermoedelijk veel gel. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Veendam via 0900-8844 (lokaal tarief).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *