In het weekend van 13 en 14 november mag de tweede persoon gratis meereizen in de Nachtbus Stadskanaal op vertoon van een speciale bon. Deze aanbieding wordt gedaan, omdat discotheek Fox in Stadskanaal de eerste prijs heeft gewonnen in de categorie Populairste Mega clubs van het Noordenvan de Nightlife Awards. Een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste uitgaansgelegenheden in Nederland.

Nachtbus Stadskanaal is een gezamenlijk initiatief van Gemeente Stadskanaal, discotheek Fox, café De Mingel, café De Twee en het OV-bureau Groningen Drenthe. Om die reden wil het OV-bureau Groningen Drenthe graag vieren dat Discotheek Fox deze prijs heeft ontvangen.

Deze speciale aanbieding is alleen geldig in het weekend van 13 en 14 november op de volgende Nachtbuslijnen:

– Stadskanaal – Buinen – Borger (Nachtbus 424)

– Stadskanaal – Gasselte – Gieten (Nachtbus 428)

– Stadskanaal – Musselkanaal – Ter Apel (Nachtbus 473)

– Stadskanaal – Nieuwe Pekela – Oude Pekela (Nachtbus 475)

Meer informatie over Nachtbussen en de actiebon is te vinden op nachtbusstadskanaal.hyves.nl en www.bobvandenachtbus.nl . Meer informatie over Nightlife Awards is te vinden op www.nightlifeawards.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *