De gemeente Haren laat voor het derde jaar op rij met oud en nieuw een speciale discobus rijden vanuit haar gemeente naar het centrum van Groningen.

De bus rijdt ieder uur onder lijnnummer 459 heen en weer van en naar Noordlaren, Glimmen, Harenermolen en Haren. In Groningen wordt gestopt bij alle haltes langs de (Verlengde) Hereweg, het station, Hereplein en het eindpunt aan het Zuiderdiep. De eerste rit vertrekt om 1:30 uur vanaf halte Kerkstraat in Noordlaren en komt om 1:52 uur aan op het station in Groningen. De laatste rit van de nachtbus vertrekt om 7:03 uur vanaf het station en komt om 7:27 uur aan bij de Kerkstraat in Noordlaren. Dat is de laatste mogelijkheid om in Noordlaren te komen, gezien de lijnen 58 en 59 niet op zondagen op dit traject rijden. Passagiers voor Haren en Glimmen kunnen daarna weer reizen vanaf het station om 8:20 uur met lijn 51.

Een enkele reis met lijn 459 kost 1,50 euro. Het kaartje is te koop bij de chauffeur. Andere vervoersbewijzen gelden niet in de speciale nachtbus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *