De stremming van de N360 wegens het gebruik als evacuatieroute is opgeheven. Al het verkeer, waaronder de streekbussen van Qbuzz kunnen weer gebruik maken van de route.

De situatie in Ten Boer geeft nog wel problemen voor buurtbus lijn 95. Deze rijdt momenteel niet verder dan Overschild. Ten Boer kan niet worden bereikt.

Verder werden er op andere loacties ook problemen ondervonden door de hoge waterstanden. Een vroege rit van lijn 86 vanuit Norg naar Hoogkerk kon vrijdagochtend niet rijden en de Bornholmstraat in Groningen was grotendeels afgezet. Als gevolg hiervan konden de lijnen 9, 22, 73 en 76 de haltes Ikea, Brandweer, Kopenhagenstraat en Stockholmstraat niet aandoen. Inmiddels is de Bornholmstraat weer vrijgegeven en kunnen de bussen weer gebruik maken van de route. De problemen met lijn 95 duren nog wel voort op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *