Qbuzz heeft vrijdagmiddag in een perscommunique aangegeven nog grotere problemen door de sneeuwval te verwachten.

Enkele gemeenten in Groningen en Drenthe hebben de vervoerder bericht over een komend tekort aan strooizout. Qbuzz heeft daarom aan dat vooral de bereikbaarheid van kleinere kernen een probleem kan gaan worden en de kans groot is dat de kleine dorpen later vandaag niet meer door de bus aangedaan kunnen worden.

"Vanzelfsprekend doen wij er alles aan alle klanten met onze bussen veilig op de plaats van bestemming te brengen. Mochten we, door gladheid, genoodzaakt zijn af te wijken van de dienstregeling zullen we dit zo snel mogelijk communiceren via onze website www.qbuzz.nl", aldus Qbuzz in haar persbericht.

Voor vrijdagavond en zaterdagochtend worden er sneeuwbuien verwacht. Het advies is om de websites van de vervoerders en diverse nieuws- en informatiekanalen in de gaten te houden voor de actuele stand van zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *