Treinvervoerder Arriva gaat reizigers die op donderdag- of vrijdagochtend last ondervonden van de signaalstoring op het traject Groningen – Leeuwarden tegemoetkomen middels een VVV-bon van vijf euro.

Door de signaalstoring ontstond er vertraging voor veel treinen op de lijn doordat de treinen seinen en overgangen stapvoets moesten passeren. De meeste reizigers komen normaliter niet in aanmerking voor compensatie. Daarom heeft Arriva gekozen om reizigers met een VVV-bon alsnog tegemoet te komen.

Gedupeerde reizigers kunnen op de website van Arriva het compensatieformulier downloaden. Vervolgens kan dit ingevuld worden opgestuurd naar de klantenservice van de vervoerder. Alleen reizigers die aan kunnen tonen dat zij tijdens de storing met de trein reisden komen in aanmerking voor de bon. Zij dienen dit aan te tonen door een kopie van het vervoersbewijs of transactieoverzicht van hun OV-chipkaart bij het compensatieformulier te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *