Het treinstation in Hoogezand krijgt mogelijk vijftien extra parkeerplaatsen. De gemeente Hoogezand-Sappemeer wil daarmee de overlast van geparkeerde auto’s in de buurt tegengaan.

De lokale afdeling van de PvdA had om opheldering gevraagd na berichten van buurtbewoners. Er waren drie jaar geleden al plannen om extra parkeerruimte bij het station aan te leggen, maar dat is tot nu toe nog niet van de grond gekomen. Mogelijk komt er nu toch nog schot in de zaak.

Een gedachte over “Station Hoogezand krijgt mogelijk extra parkeerplaatsen”
  1. 15 is een kleine verbetering zonder oog voor de toekomst! De plaatsen die nu in de omgeving vrij komen zullen gevuld worden door mensen die uit ellende nu nog op de fiets gaan bij gebrek aan parkeerruimte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *