De werkzaamheden die ProRail uitvoert aan het station Zwolle zorgt voor minder tot geen treinen.

Deze week vertrekken sommige treinen in Zwolle vanaf andere perrons. Dit weekend en het weekend erna rijden er helemaal geen treinen, en tussen beide weekenden in rijden er geen doorgaande treinen tussen Zwolle en ‘t Harde. Passagiers worden dan per bus vervoerd. Voor reizigers van- en naar Groningen rijden er rechtstreekse bussen van Meppel naar ‘t Harde welke niet stoppen in Zwolle.

Overigens blijft het Kamperlijntje (trein Zwolle – Kampen) wel open. Deze zal in december sluiten omdat de lijn dan overbodig is geworden door de opening van de Hanzelijn. Er zijn plannen om het Kamperlijntje te vertrammen. De aanbesteding hiervoor is echter mislukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *