Extra bussen naar huldiging Kromowidjojo/ 1 minuut leestijd

Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo wordt vrijdagmiddag gehuldigd in haar geboortedorp Sauwerd. Vanaf half vier maakt ze een toer door het dorp samen met burgemeester Michels, waarna om kwart over vier het huldigingsprogramma begint op de sportvelden van Sauwerd.

Vanwege het grote aantal toeschouwers dat wordt verwacht zet Qbuzz extra bussen in op de route van lijn 65 tussen Groningen en Sauwerd. Vanaf 2 uur rijdt er iedere tien minuten een bus naar de bushalte Burchtweg in Sauwerd. Na de huldiging rijden er extra bussen terug naar Groningen tot zeven uur ‘s avonds.

Voor het vervoer in de extra bussen dient men in het bezit te zijn van een Eurokaartje. Vanuit Groningen kost deze vier euro, vanuit Adorp anderhalve euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *