De politie heeft zondagmiddag aan de Paterswoldseweg in de stad een 20-jarige man uit Roden uit de bus gehaald. Aanleiding was een conflict tussen de passagier en de buschauffeur over het eetgedrag van de Rodenaar.

Tijdens de rit was de passagier een vette hap aan het eten. Ook verkeerde hij duidelijk onder invloed van alcohol. Toen de buschauffeur de man aansprak over het eten in de bus, begon hij zich vervelend te gedragen. Daarop besloot de chauffeur de politie waar te schuwen.

Agenten hebben na aankomst in de bus geprobeerd te bemiddelen in het probleem. Nadat dit niet lukte, werd de man door de dienders verzocht de bus te verlaten. Toen de Rodenaar dit weigerde werd hij gearresteerd wegens ambtsbelemmering en meegenomen naar het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *