Met ingang van zondag wordt op een aantal lijnen de dienstregeling op lichte wijze aangepast. De wijzigingen worden vooral gedaan wegens werkzaamheden en de frequentie van buslijnen.

In de stad krijgt lijn 8 aangepaste vertrektijden wegens de werkzaamheden aan de nieuwe busbaan langs de Europaweg. Op de bus naar Lauwersoog, lijn 163, zullen meer ritten gaan rijden zodat er van de mei- tot en met de herfstvakantie een bus op alle boten aansluit, met uitzondering van de boot die om 6:30 uur ‘s ochtends uit Lauwersoog vertrekt. Ook zal de LijnBelBus tussen Zuidhorn en het centrum van Hoogkerk worden doorgetrokken tot het transferium Hoogkerk, zodat reizigers van deze lijn fors meer overstapmogelijkheden krijgen.

Op een aantal andere lijnen zullen ook aanpassingen door worden gevoerd, vooral in vertrektijden. De nieuwe dienstregeling van de gewijzigde lijnen is te vinden op de website van Qbuzz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *