OV Nieuws uit Groningen heeft in het verleden driemaal de Busfoto van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Na afwezigheid van bijna drie jaar, wil de redactie van deze site weer eens fotografen en lezers de kans bieden hun mooiste openbaar vervoer-foto’s op te sturen.

Ditmaal hebben we gekozen voor een ander thema, namelijk de vakantie. Want er zijn landen waar hele mooie treinen bijvoorbeeld rijden, of bussen, of trams, metro’s, oftewel teveel om op te noemen. Iedere vorm van openbaar vervoer op een foto is dan ook welkom.

Iedereen kan maximaal drie foto’s inzenden naar de redactie van deze website. Een jury gaat dan bekijken welke vijf foto’s de mooiste zijn, waarna de lezers van de site mogen stemmen op hun favoriete plaat.

Meedoen of meer weten? Klik hier voor meer informatie of om een foto in te zenden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *