Extra bussen tijdens TT en Ilse de Lange/ 2 minuten leestijd

Van donderdag 27 juni tot en met zaterdag 29 juni rijden er veel extra bussen voor de evenementen rondom de TT in Assen. Ook wordt het concert van zangeres Ilse de Lange in de Bonte Wever aangedaan.

Pendelbus TT-circuit
Tussen station Assen en het TT-circuit rijden pendelbussen op donderdag van 7.00 uur ‘s morgens tot 4.00 uur ’s nachts en van vrijdagochtend 7.00 uur tot zaterdagavond 20.00 uur. Een retourkaartje met de pendelbus kost € 5 en is te koop bij de buschauffeur.

Bezoekers van de zaterdagse TT-races kunnen in de Spoordeelwinkel van NS voor € 44 een kaartje kopen voor de treinreis met NS, de pendelbus naar het circuit en toegang tot de races.

Pendelbus Witten
Tussen Witterzomer, Witten en station Assen rijden de pendelbussen op donderdag van 13.00 tot 4.00 uur ’s nachts en op vrijdag van 13.00 uur tot zaterdag 7.00 uur ’s morgens. Een retourkaartje met de pendelbus kost € 5 en is te koop bij de buschauffeur. Op donderdag stopt de pendelbus ook bij de Bonte Wever voor bezoekers van het concert van Ilse de Lange.

Nachtbussen
Donderdagnacht rijden tot ongeveer 3.00 uur ’s nachts bussen vanaf station Assen richting Haren – Groningen, Hooghalen – Beilen – Westerbork en Appelscha – Oosterwolde. ’s Avonds rijden ook extra bussen vanaf Westerbork – Beilen – Hooghalen naar Assen.

Vrijdagnacht rijden tot ongeveer 6.00 uur ’s nachts bussen vanaf station Assen richting Haren – Groningen, Hooghalen – Beilen – Westerbork, Appelscha – Oosterwolde, Rolde – Gieten en Smilde – Dieverbrug. ’s Avonds rijden ook extra bussen vanaf Dieverbrug – Smilde, Westerbork – Beilen, Groningen – Haren en Oosterwolde – Appelscha naar Assen.

Dal-Dagkaart
Op de heenreis naar Assen kunt u een Dal-Dagkaart kopen bij de chauffeur. Deze kost € 10 en is ook geldig voor de terugreis, ook in de Nachtbus.

In de Nachtbussen kunt u ook met de OV-chipkaart op saldo reizen, het € 5-Eurokaartje binnen de stad Assen (enkele reis) of het € 8-Eurokaartje voor overige reizen (enkele reis). In de Nachtbus naar Oosterwolde is alleen de Dal-Dagkaart geldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *