De Nederlandse Spoorwegen rijden maandag volgens een aangepaste dienstregeling wegens het voorspelde stormachtige weer. Het KNMI heeft inmiddels code oranje afgegeven voor maandagochtend- en middag in het noorden en westen van Nederland.

In de standaard aangepaste dienstregeling van 2013 rijden de Intercity’s vanuit Groningen en Leeuwarden naar Den Haag Centraal niet verder dan Lelystad Centrum. Vanaf dat station rijden Intercity’s naar Leiden Centraal (via Schiphol). Op Leiden Centraal kan men dan overstappen. Dit is het standaard reisadvies vanuit het noorden naar de Randstad van de NS. Er is nog een alternatief door de trein te nemen richting Rotterdam. Deze rijdt niet verder dan Utrecht Centraal. Daar kan worden overgestapt op de Intercity naar Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *