Twee mannen van 19 en 20 jaar uit Aalst en Culemborg zijn dinsdag in de rechtbank in Assen veroordeeld tot zeventig uur werkstraf en het betalen van een schadevergoeding voor het mishandelen van een meisje en haar broer in de trein tussen Groningen en Hoogeveen.

Tussen Groningen en Assen kregen de mannen een woordenwisseling met het meisje en de broer nadat ze seksueel getinte opmerkingen naar haar maakten.

Vlak voordat het meisje en haar broer in Assen uit wilden stappen ontaarde de woordenwisseling in een gevecht. Daar hield het meisje een aantal blauwe plekken en kneuzingen over haar hele lichaam aan over. Naast de werkstraf moeten de mannen een schadevergoeding van 400 euro betalen aan het meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *