Als het aan Leefbaar Tynaarlo ligt komt er geen groot transferium zoals gepland langs de A28 bij De Punt maar meerdere kleine transferia aan te leggen.

De fractie wijst op de drukte bij de oprit van de N34 bij Westlaren waar veel mensen de auto parkeren om met Q-link 5 verder richting de stad te gaan. Het is er zo druk dat auto’s in de bermen worden geparkeerd door ruimtegebrek. Ook bij de A28 in Tynaarlo staat het iedere ochtend flink vol op de carpoolplaats.

Leefbaar Tynaarlo hoopt in ieder geval dat de kleine parkeerplaats bij Westlaren uitgebreid kan worden tot honderd plaatsen. De partij meldt dat deskundigen van Rijkswaterstaat hebben berekend dat dit voor een half miljoen euro te realiseren is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *