Muziek in de bus is niet erg gebruikelijk. Vele passagiers keken dan ook verbaasd op toen ze bij het instappen singer-songwriters of zelfs complete bands zagen.

Jonge acts als Joelle Smidt, Martyn Ell en I Took Your Name gingen met één van de Q-link-lijnen mee door stad en ommeland en verrasten de reiziger met hun veelal zelfgeschreven werk. Zo ook Sascha Elisah. Deze jonge singer-songwriter is één van de acts van Grunnsonic, dat Qbuzz en het OV-bureau meehielp met het programmeren van acts voor deze middag. Sascha ging, na de start van de optredens in de Kiosk op het Hoofdstation, vergezeld door een promotiedame voor Q-link en een verslaggever van OV Nieuws uit Groningen lijn 4 naar Roden in. In Roden reed wethouder Reint-Jan Auwema van de gemeente Noordenveld een stukje mee. Het concert in lijn 4 werd door het gros van de reizigers goed ontvangen.

OV Nieuws uit Groningen heeft een videoreportage en fotoverslag gemaakt:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pYhqy_L6JM0]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *